Hotelové kartové systémy, dveřní kliky, okenní kliky
Hotely (strana 3)
Falkensteiner Hotel Maria Prag ****

Falkensteiner Hotel Maria Prague je kompletně nový čtyřhvězdičkový hotel v historické budově v srdci Prahy. Hotel je umístěn v centru Prahy, pár minut chůze od Staroměstského náměstí nebo Václavského náměstí a Národního divadla. Hotel nabízí 109 vkusně zařízených pokojů.

HT24W
www.falkensteiner.com/cz/hotels_residences/hotel_maria_prag.html
Hotel Tranzit ****

Hotel Tranzit nalezneme na mezinárodním letišti Praha – Ruzyně, ca 300 metrů od Terminálů Sever. Moderní, plně klimatizovaná budova s bezbariérovým přístupem nabízí 75 pokojů.

HT28
www.hoteltranzit.cz
Falkensteiner Grand Spa Hotel Marienbad

Hotelová společnost Falkensteiner využila své dlouholeté zkušenosti a ve světově známém lázeňském městě Mariánské Lázně otevřela tento špičkový hotel. Jedinečný ráj wellnessu se nachází v půvabném secesním domě, jeho jedinečnou atmosféru dotváří 168 prostorných a prosvětlených pokojů, které jsou rovněž stylově a vkusně zařízené.

HT24W
www.falkensteiner.com/en/hotels_residences/hotel_grand_spa_marienbad.html
Penzion-hotel U České koruny ***

Penzion-hotel U České koruny nejdeme v historickém centru královského věnného města Hradce Králové. Navazujeme na již několik set let trvající tradici pohostinství v tomto domě. V hotelu je k dispozici 16 rozmanitých pokojíčků.

HT22i
www.uceskekoruny.com
Hotel President *****

Hotel President Praha je pětihvězdičkový hotel, který nabízí prvotřídní pohostinnost a služby. Se svými 130 moderními pokoji, včetně 32 apartmá Junior, 3 apartmá Senior, 1 Prezidentským apartmá, je vhodný i pro nejnáročnější klientelu. Hotel je umístěn na pravém břehu řeky Vltavy v samém srdci Prahy, v blízkosti Pražského hradu, Židovského města a Starého Města.

HT28, DDCII
www.hotelpresindent.cz
Hotel Širák ***

Sportovně – vzdělávací hotelový komplex Širák nabízí uprostřed civilizace pohodu, klid a zvuky přírody. Nalezneme jej na atraktivním místě města Mostu, na kopci zvaném Široký vrch. Hotel poskytuje 19 pokojů.

HT24W
www.sirak.mus.cz
Hotel Dvořák ****

Město Tábor je proslulé bohatstvím historických památek nerozlučně spjatých s historií české státnosti. Jednou z nich je i nově zrekonstruovaný areál středověkého hradu Kotnov. Právě do těchto míst, nedaleko hlavního náměstí, je situován Hotel Dvořák. Hotel disponuje 72 pokoji.

HT28
www.orea.cz/cs/hotely/seznam-vsech-hotelu/orea-hotel-dvorak-tabor.html
Hotel Coronet ****

Nově vybudovaný hotel se nachází v klidné lokalitě historicky významného národního památníku Vyšehrad, v blízkosti Pražského kongresového centra. Nedaleký památník Vyšehrad s jedinečným výhledem nejen na Pražský hrad, Karlův most a Malou Stranu přímo vybízí k procházkám a relaxaci. Hotel disponuje 24 pokoji

HT24W, HTCOMBO
www.coronet.cz
Best Western Hotel Kampa ****

Best Western Hotel Kampa je originálně zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel v centru historické části hlavního města Prahy, situovaný stranou od běžného ruchu velkoměsta v klidné lokalitě, obklopen parkem Kampa, dává ty nejlepší předpoklady pro klidné ubytování v Praze. Díky svému umístění je hotel dobře dostupný pro všechny druhy dopravy.Hotel poskytuje 84 pokojů.

HT28
www.hotel-kampa.info
Hotel Rokoko ****

Nově zrekonstruovaný hotel Rokoko nacházející se v samotném centru Prahy, na Václavském náměstí, nabízí svým hostům jedinečné spojení atraktivní lokality a luxusního ubytování Hotel poskytuje luxusní ubytování ve 48 stylově zařízených pokojích.

HT24W
www.hotel-rokoko.info
Hotel Victoria ***

Nově otevřený elegantní hotel v Praze s ideální polohou se nachází blízko centra města. Je vzdálen jen 15 minut pěšky od Václavského náměstí a 10 minut od nejbližší stanice metra Hlavní nádraží (trasa C). Kapacita hotelu je 42 pokojů.

HT24W
www.hotelvictoria.cz
Hotel Jelení dvůr ****

Půvabný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v unikátním prostředí v bezprostřední blízkosti Pražského hradu. Tento romantický hotel nabízí svým hostům komfortní ubytování v samém centru Hradčan jen pár kroků od malebného zákoutí Nového světa, Lorety nebo Strahovského kláštera.V hotelu je k dispozici 30 plně vybavených pokojů.

HT24W
www.hotel-jeleni-dvur.info
Hotel Prague Inn ****

Hotel je velmi výhodně situován, a to přímo na Václavském náměstí, v samém středu a centru Prahy. Václavské náměstí s pěší zónou zaručuje všem našim návštěvníkům hotelu potřebný klid k odpočinku. Poloha hotelu umožňuje pohodlně dosáhnout všech turistických cílů formou procházek bez použití veřejné dopravy či taxi služby. K dispozici má hotel celkem 34 prostorných pokojů.

HT24W
www.hotelpragueinn.cz
Hotel Ibis Old Town ***

Hotel Ibis Old Town se nachází přímo v centru Starého města, pouze 5 minut chůze od Staroměstského nebo Václavského náměstí. Výborná poloha hotelu nabízí příležitost poznat obě tváře Prahy, historickou, ale i moderní. Hotel nabízí 271 pokojů.

HT24W
oldtown.hotelibis.cz
Hotel Špidlerova Bouda ****

Hotel Špindlerova bouda se nachází na úpatí vrchu Malý Šišák. Nejbližší vleky jsou vzdáleny 200m, od centra Špindlerova Mlýna je vzdálen přibližně 8 km. Kapacita hotelu je 122 lůžek včetně přistýlek.

HT28
www.spindlerovabouda.cz
Hotel Nautilus ****

Hotel poskytuje špičkovou kvalitu služeb a kuchyni. Nachází se v historickém centru Tábora, přímo na Žižkově náměstí.Každý z 22 pokojů je vyzdoben jedinečným způsobem předměty vytvořenými místními výtvarníky a umělci.

HT24W
www.hotelnautilus.cz
Hostel Czech Inn

Moderní hostel se nalézá v městské části Prahy 2, nedaleko historického centra města. Hostel nabízí celkem 109 lůžek

HT24W
www.www.czech-inn.com
Business Hotel

Nový moderní hotel v Jihlavě je svým vybavením a výhodnou polohou mezi dvěma pro obchod významnými městy - Prahou a Brnem - vhodný pro obchodní jednání, konání konferencí, firemních školení stejně jako pro krátkodobé a dlouhodobé pobyty turistické klientely. K dispozici je 65 pokojů.

HT28
www.business-hotel-jihlava.info
Hotel La Boutique ***

Hotel sídlící v neorenesanční budově se nalézá v centru Prahy, několik kroků od rušné obchodní a nákupní zóny Anděl. V hotelu je k dispozici 31 pokojů.

HT24W
www.laboutique.cz
Hostel Miss Sophie´s

Hostel je příhodně situován v historickém centru Prahy. Nabízí pohodlí, komfort, relaxaci i zábavu, to vše za velmi příznivé ceny. Kapacita hostelu je 25 pokojů.

HT24W, DDCII, HTCOMBO
www.miss-sophies.com
Sir Tobis Hostel



DDCIIF
www.sirtobys.com
Hotel 987

Hotel 987 je báječný hotel umístěný v historickém srdci Prahy. Tento hotel je součástí Design Hotels Collection. Hotel 987 je velice moderní hotel vybavený na vysoké úrovni a poskytující hostům hotel, který je elegantně zábavný a propracovaný.

DDCII
www.987praguehotel.com
Hotel Crystal Palace ****

Moderní hotel situovaný v malé klidné uličce v samém srdci Prahy, jen pár kroků od Václavského náměstí. Díky této výhodné poloze je hotel vyhledávaným místem pobytu nejen pro obchodní a kongresovou klientelu, ale i pro turistické pobyty. Maximální komfort a pohodlí nabízí 65 elegantně zařízených pokojů.

HT24W
www.hotel-crystal-palace.info
Eurostars Hotel Thalia *****

Eurostars Thalia je luxusní pětihvězdičkový hotel umístěn v centru Prahy, 5 minut od Národního divadla a Václavského náměstí. Hotel poskytuje 125 pokojů. Díky této výhodné poloze je hotel vyhledávaným místem pobytu nejen pro obchodní a kongresovou klientelu, ale i pro turistické pobyty.

HT28
www.eurostarshotels.com/EN/hotels-in-czech-republic-prague-eurostars-thalia.html
Hotel Mánes ****

Hotel je místěn v atraktivní lokalitě pražského Nového města v blízkosti nábřeží řeky Vltavy, nabízí kvalitní a pohodlné ubytování v 49 pokojích, kde hosté naleznou příjemné prostředí pro svůj pobyt v Praze. Výborná dostupnost významných historických a kulturních památek.

HT24W
www.hotel-manes.info
Villa Romantica ****

Uprostřed Středolabské tabule, necelých 60 kilometrů od Prahy se v klidném prostředí vilové čtvrti města Kolína nachází hotel Villa Romantica, ideální místo pro spojení činností pracovního, odpočinkového i společenského rázu. Architektonicky zajímavá budova hotelu je obklopena rozsáhlými plochami zeleně a díky vyvýšené poloze pozemku skýtá z oken všech pokojů nádherný výhled do širokého okolí. V hotelu je k dispozici 18 pokojů.

HT24W
www.villaromantica.cz
Hotel Terasa ****

Nový moderní čtyřhvězdičkový hotel ležící v blízkosti města Frýdek-Místek v klidném a krásném prostředí přehrady Olešná, z jejichž pláží je nádherný výhled na nejvyšší horu Beskyd – Lysou horu. Kapacita hotelu je 22 pokojů.

HT24W
www.hotelterasa.eu
Hotel Hron ****

Hotel se nachází ve městě Náchod, 5 minut chůze od autobusového, vlakového nádraží a centra města. K ubytování nabízí 16 pokojů.

HT24W
www.hotelhron.cz
Hotel Primavera ****

Primavera je moderní, nově vybudovaný čtyřhvězdičkovém hotel v Plzni. Výhodou hotelu je velmi dobrá dostupnost od dálnice D5 (3 min autem) spojující Prahu s Nürnbergem (SRN). Hotel se nachází v klidném prostředí městské části Bručná, ne však daleko od centra města. Nákupní centrum a multikino je nedaleko hotelu. Hotel nabízí kvalitní ubytování v celkem 91 pokojích.

HT28
www.primaverahotel.cz
Hotel Merrion ****

Malý, elegantní hotel je situovaný v klidné části města v blízkosti historického centra Prahy. V hotelu je 20 pokojů.

HT28
www.merrionhotel.cz
Eurostars Hotel David ****

Eurostars hotel David je luxusní čtyřhvězdičkový hotel umístěn v centra Prahy. Kapacita hotelu je 76 pokojů.

HT24W
www.eurostarshotels.com/en/hotels-in-czech-republic-prague-eurostars-david.html
Hotel Residence Agnes ****

Residence Agnes je nově otevřený, elegantní čtyřhvězdičkový hotel s rodinnou atmosférou. Hotel se nachází kousek od Staroměstského náměstí v samém srdci Prahy. Je vzdálen jen 5 minut pěšky od Václavského náměstí a 5 minut od nejbližší stanice metra Náměstí Republiky (trasa B). Turisticky nejznámější místa české metropole, kde se spoluutvářela evropská historie, jsou lehce dostupná. K dispozici má hotel 24 pokojů.

HT24W
www.residenceagnes.cz
Hotel Wellness Rezidence Nové Hrady ***

Panenská krása zdejší přírody, hojnost unikátních přírodních, technických a historických památek a jistá nedotčenost tohoto kraje činí Nové Hrady a celé Novohradsko vyhledávaným cílem domácích i zahraničních turistů. Hotel nabízí stylové, moderní, pohodlné vybavení ve 12 pokojích.

HT24W
www.rezidencenh.cz
Hotel Kotyza ****

Hotel Kotyza je vzdálen 1 km od dálnice D1 směr Praha - Brno. Nachází se v centru města Humpolce na Horním náměstí s panoramou zříceniny hradu Orlíka. Z druhé strany je obklopen uzavřeným parkem. Moderní a vkusně vybavený nový čtyřhvězdičkový hotel nabízí vhodné podmínky pro rodinnou rekreaci, víkendové pobyty, kongresovou turistiku a společenská setkání. Kapacita hotelu je 41 pokojů.

HT24W
www.hotelkotyza.cz
Hotel Ostrov Garni

Hotel se nachází v klidné části města Sadská avšak jen dvě minuty chůze od náměstí. Vzdálenost z Prahy po dálnici D11 je pouze 30 km. Nabízíme ubytování na vysoké úrovni v moderně zařízených pokojích.. V příjemném hotelovém prostředí je k dispozici 10 pokojů.

HT24W
www.hotelostrov.cz/cs/hotel-ostrov-garni
Hotel Slovan ****

Nově zrekonstruovaný hotel Slovan se nachází na Masarykově náměstí v samém srdci malebného města Jeseník. V hotelu je k dispozici 63 pokojů.

HT24W
www.slovan-jesenik.cz
Pension Doubické Chalupy

Penzion se nachází v centru obce Doubice na hranici dvou chráněných krajinných oblastí - Lužických hor a Labských pískovců a Národního parku České Švýcarsko. Nově postavený penzion (v roce 2007) nabízí příjemné a pohodlné ubytování v nadstandardně vybavených 7 čtyřlůžkových apartmánech. Penzion je určen těm, kteří chtějí prožít klidnou rodinnou dovolenou s možností velkého výběru pěších turistických či cyklistických stezek, být blízko sportovním aktivitám a přitom mít příjemné zázemí s milým personálem, kam se rádi, příjemně unaveni, budete večer vracet k načerpání nových sil.

HT24W
www.doubickechalupy.eu
Hotel Relax Inn ****

Relax Inn je jedinečný, moderní čtyřhvězdičkový hotel vedený s důrazem na relaxaci a rehabilitaci, který poskytuje příjemný pobyt a nadstandartní služby pro své hosty, kteří přijíždějí navštívit malebnou Prahu. Hotel je situován pouhých 15 minut, autem či veřejnou dopravou, od historického centra Prahy, a to na Novovysočanské ulici, poblíž Sazka Areny, největší hokejové haly v Evropě. Kapacita hotelu je 40 pokojů.

HT24W
www.relaxinn.cz
Hotel České Švýcarsko

Příjemný nekuřácký hotel v nádherné lokalitě přímo na území Národního parku České Švýcarsko. Designově zařízené pokoje mají nezapomenutelný výhled do okolí a na parkově upravenou zahradu. Relaxační masáže budou jistě také příjemným zpestřením pobytu. V hotelu nalezneme 23 velice pohodlných pokojů.

HT24W
www.hotel-ceske-svycarsko.cz
Hotel Mušketýr ***

Hotel Mušketýr se nachází v historickém centru Prahy několik kroků od Václavského náměstí, Národního muzea, Státní opery, nedaleko Staroměstského náměstí a Karlova mostu. Výjimečnou pozici hotelu Mušketýr uprostřed města umocňují panoramatické výhledy z oken a teras jeho pokojů.Hotel nabízí celkem 40 pokojů.

HT24W
www.musketyr.com
Hotel Star 1 ***

V těsné blízkosti lyžařského centra Klínovec v Krušných horách, v obci Háj u Loučné pod Klínovcem, se buduje moderní, sportovně rekreační středisko "3star activity hotels". První zprovozněnou budovou komplexu je STAR 1. Jedná se o kompletně zrekonstruovanou 4podlažní stavbu, která disponuje kapacitou 16 lůžek.

HT24W
www.3star-hotels.cz
Hotel Star 2 ***

V těsné blízkosti lyžařského centra Klínovec v Krušných horách, v obci Háj u Loučné pod Klínovcem, se buduje moderní, sportovně rekreační středisko "3star activity hotels". První zprovozněnou budovou komplexu je STAR 1. Jedná se o kompletně zrekonstruovanou 4podlažní stavbu, která disponuje kapacitou 16 lůžek.

HT24W
www.3star-hotels.cz
Motorest Roubenka

Stylový roubený motel, s celkovou kapacitou 165 míst, zahrádka s kapacitou 78 míst, ubytování 21xdvoulůžkové pokoje. Velký výběr hotových jídel, minutek, specialit, pizzy, saláty. Možnost konání firemních akcí, rautů, oslav, svateb. Motel se nachází přímo na silnici I/11, Hradec Králové (18 km) – Ostrava.

HT24W, Intellity
www.motelroubenka.cz
Wellnes Hotel Harrachovka ****

Nový čtyřhvězdičkový lázeňský komplex Harrachovka najdete v klidném koutku Harrachova, na louce u lesa, přesto pouze 2 minuty od centra města. Hotel poskytuje možnost dokonalé relaxace v komplexně vybaveném wellnes centru. Ubytování je možno v 33 pokojích.

HT24W
www.harrachovka.cz
Hotel Corinthia Panorama ****

Hotel Corinthia Panorama Praha je moderně zrekonstruovaný luxusní hotel s panoramatickým výhledem na Prahu. Hotel Corintia Panorama poskytuje pohodlí v klidném a relaxačním prostředí, jen pár minut od středu města. Hotel nabízí 450 elegantně zařízených pokojů.

HT24W, HTCARD
panorama.corinthia.cz
Hotel Hilton Prague *****

Hotel Hilton je moderní budova se skleněným atriem umístěná na pravém břehu Vltavy. Jeho poloha v centru města umožňuje pěší návštěvu všech historických památek, divadel, galerií, obchodních a komerčních center.Hotel nabízí 788 pokojů.

HT24W, HTCOMBO, Bartech
www.hiltonprague.cz
Hotel Sofia ***

Hotel se nachází několik kroků od historického centra města Litomyšle. Města, které se řadí na přední příčky nejen svou kulturní tradicí (rodné město hudebního skladatele Bedřicha Smetany, působiště literárních osobností – A.Jirásek, B.Němcová, M. D. Rettigová) a historií (zámek zařazen na seznam památek UNESCO). Kapacita hotelu je prozatím 24 lůžek.

HT22i
www.hotelsofia.cz
Hotel Rous ****

Hotel Rous je luxusní, rodinný hotel v samém centru Plzně. Hotel nabízí ubytování v 18 pokojích.

HT24W
www.hotelrous.cz
Hotel Ankora ***

Hotel se nachází v centru Prahy v pěší dostupnosti do 10 minut na Václavské a Staroměstské náměstí. Do dalších částí Prahy se hosté pohodlně dostanou rychlým spojením metrem nebo tramvají. Zastávky městské dopravy jsou od hotelu vzdáleny 2 minuty pěšky.Nový Ankora Hotel Praha nabízí komfortní ubytování ve 40 moderních pokojích připravených pro náročnou obchodní i turistickou klientelu.

HTPROX
www.hotelankora.cz
Hotel King Charles, Neklanova, Praha

Hotel se nachází v zrekonstruované budově. Každý pokoj má podlahy z tvrdého dřeva a je vybaven starožitným nábytkem replika z pravé mahagonového dřeva. Přes starou atmosféru našich pokojů, je zde také moderní technologie s LCD monitory a počítačů připojených k TV se satelitním příjmem a videotékou. Naši hosté mohou surfovat na internetu z jejich pokoje, zatímco zdarma WiFi pokrývá lobby prostor a zahrady.
HT24W
www.kingcharles.cz
Hotel Harrachovka ****

Lázeňský komplex Harrachovka nabízí své služby v těchto objektech: nabízí ubytování ve 33 pokojích , celkem 101 lůžek, jednolůžkové, dvou, třílůžkové, rodinné pokoje, prezidentské apartmá pokoje vybavené safem, minibarem, TV SAT, WI-FI připojení k internetu, telefon s přímou volbou Hotel je nekuřácký, kouřit je možné pouze v baru a na terase.
www.harrachovka.cz
Hotel Špindlerova Bouda II

Hotel Špindlerova Bouda II byl nově otevřen po kompletní rekonstrukci na * * * * hvězdičkový hotel dne 16.12.2005. Hotel Špindlerova Bouda se skládá z hlavní budovy, depandance (vedlejší budovy) a Sportcentra s večerním osvětlením. Naleznete zde tenisové kurty, hřiště pro volejbal, nohejbal či basketbal. V hotelovém komplexu se nachází hotelová restaurace, rautová restaurace, nově přistavená pasantní restaurace ve stylu zimní zahrady, billiard club, lobby bar a kongresové centrum, které je ozvučeno a vybaveno nejmodernější zvukovou a projekční technikou s kapacitou cca 100 míst, zaměřené na skupiny a každodenní využití volného času klientů hotelu a skupin.
www.spindlerovabouda.cz
Hotel Tommy Náchod

Hotel Tommy Náchod je svojí polohou jedním z nejvyhledávanějších hotelů v mezihoří Krkonoš a Orlických hor. Je umístěn v centru malebné příměstské části Náchoda - Babí. Hotel je nově zrekonstruován a nabízí komplexní ojedinělé služby spojené s ubytováním, stravováním, relaxací a odpočinkem.
www.hotel-tommy.com
My Hotel

My Hotel se nachází v Lednici na Moravě v srdci Lednickovaltického areálu. Přímo pod okny pokoje pomalu teče slepé rameno řeky Dyje a šumí hluboký a voňavý lužní les. Tento les i nedaleký rozlehlý zámecký park vybízí k procházkám a relaxaci. Součástí hotelu je i čtyřhvězdičková vyhlášená restaurace.
www.myhotel.cz
Hotel SAVOY České Budějovice

Hotel SAVOY – nově otevřený luxusní čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází v samém centru Českých Budějovic, pouhých pár kroků od historického jádra města a v těsné blízkosti kulturních, sportovních i nákupních center. Náš hotel je vyhledávaný především pro své klidné a tiché prostředí. Jeho umístění je výhodné pro turisty i obchodníky s vyššími nároky na kvalitu poskytovaných služeb. Hotel byl postaven v souladu s nejnovějšími evropskými kritérii a požadavky na kvalitu.
www.hotel-savoy-cb.cz
Hotel Downtown

Nově otevřený luxusní hotel se nachází v samém srdci hlavního města Prahy, jen pár minut chůze od hlavního boulevardu - Václavského náměstí. Pětipatrový prosluněný hotel s bezbariérovým přístupem nabízí ubytování v 59 elegantních a plně klimatizovaných pokojích.
www.euroagentur.com/cz/euroagentur-hotel-downtown
EA Art Hotel Embassy
EA Art Hotel Embassy je nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel, umístěný ve zrekonstruované novorenesanční budově, jejíž historie sahá až do roku 1880. Moderní hotel se nachází v klidné lokalitě centra Prahy, nedaleko hlavní turistické třídy. Hotel ve stylu Art Deco má 5 podlaží s prostorným schodištěm s bezpečnostními a protipožárními prvky. Svým klientům nabízí ubytování v 41 pokojích, které jsou zařízeny elegantním nábytkem ve stylu Art Deco. Pro náročné klienty máme připraveny 4 juinior suite a 1 suite.
www.euroagentur.com/cz/euroagentur-art-hotel-embassy


DOPORUČUJEME: dveřní kování | posuvné kování | profesní oblečení | godense - tvorba web stránek
Copyright © 2006 - 2024 Entry Systems, s.r.o.