Hotelové kartové systémy, dveřní kliky, okenní kliky
Hotely (strana 2)
Hotel Atlantis***

Hotel s 61 pokoji se nachází v klidném prostředí nedaleko Brněnské přehrady.

HT24W
www.hotel-atlantis.cz
Hotel-kolej ILF

Hotel se nachází v klidné části Prahy 4 přímo u stanice metra Budějovická na trase "C". Hotel ILF má k dispozici 163 pokojů.

HT24W
www.hotel-ilf.cz
Hotel Concertino ****

Hotel Concertino leží v historickém centru Jindřichova Hradce, bezpochyby jednoho z nejkrásnějších jihočeských měst.
Hotel nabízí ubytování v 37 pokojích.

HT24
www.concertino.cz
Hotel Gendorf ***

Wellnes hotel Gendorf nabízí možnost strávit chvíle odpočinku v hotelovém relaxačním centru nebo v příjemné atmosféře. K dispozici má hotel 36 pokojů.

HT24W
www.gendorf.cz
Minihotel Na Konci

Minihotel Na Konci je velice rodinný a útulný hotýlek, který nalezneme na Teplicku, v obci Kupka. Kapacita hotelu je 15 pokojů.

HT22i
www.minihotel.cz
Comfort Hotel Prague ***

Poloha hotelu je vzhledem k centru města a letiště velmi výhodná. Hotel se nachází v Praze 6, nedaleko dálnice Praha - Plzeň. Možnost ubytování je ve 159 pokojích.

HT24
www.cpihotels.cz/choice-hotels/comfort-hotel-prague
Hotel Axa ***

Hotel je situován přímo v centru Prahy, 5 minut pěšky od Staroměstského nebo Václavského náměstí.Nabízí 138 pokojů.

HT24W
www.hotelaxa.cz
Hotel Korado ****

Luxusní hotel evropského stylu, umístěný na Starém náměstí v klidném centru České Třebové nabízí 15 pokojů.

HT24
www.hotelkorado.cz
Hotel Aberg ****

Noblesní hotel Aberg je postaven na Doubské hoře,nejvyšším bodu Karlových Varů. Noblesu hotelu propůjčuje historický interiér a jedinečný výhled na celé Karlovy Vary. Hotel má k dispozici 12 pokojů.

HT20

Hotel Hořec ****

Luxusní prostředí Hotelu Hořec v Peci pod Sněžkou dovolí zapomenout na běžné problémy a poskytne chvíle čistého odpočinku a příjemné relaxace. Hotel nabízí 19 pokojů.

HT24
www.hotelhorec.cz
Hotel Hoffmeister ****

Svým vzhledem luxusně restaurovaného rodinného sídla, oslovuje hotel Hoffmeister návštěvníky hledající skutečně opravdový "pražský" zážitek. Tento dům plný šarmu, odlesků historie, kultury a romantiky Prahy, poskytuje veškeré pohodlí a komfort naší doby, aniž by setřel atmosféru místa. 41 pokojů

HT24W, HTCOMBO
www.hotelhoffmeister.cz
Hotel Cinema Palace ****

Hotel leží na hranici Prahy a má výbornou dopravní dostupnost - pouhých 20 minut do centra města. Kromě jiného hotel nabízí nezaměnitelný pohled na Prahu a soutok Vltavy s Berounkou. Ubytování je možné v 16 pokojích.

HT20i, HTCOMBO
www.hotelcinema.cz
Spa Hotel Ulrika ****

Lázeňský hotel s kapacitou 100 lůžek a prezidentským patrem se nachází v srdci Karlových Varů a je ideálně situován do centra lázeňství a turistiky.

HT18
www.spa-ulrika.cz
Hotel Na Statku

Hotel se nachází v příjemném prostředí lesního masivu Chlum, 8 km od Mladé Boleslavi. K dispozici má 24 pokojů.

HT24W
www.hotel.heso.cz
Hotel Dorint Don Giovanni ****

Hotel je situován vedle největšího hřbitova v České republice, jehož součástí je i židovský hřbitov, kde můžeme navštívit hrob slavného Franze Kafky. Místo je ideální na romantické procházky v poklidné atmosféře. Hotel čítá 413 pokojů.

HT24W
www.dorint.cz
Hotel Čechie ****

Čtyřhvězdičkový hotel s kapacitou 76 pokojů nabízí sportovní i jiné vyžití. Dává možnost naučit se hrát golf, zahrát si tenis, squash, bowling nebo relaxovat v sauně. Je vhodný pro korporátní akce nebo jen na šálek kávy s přáteli nebo obchodními partnery.

HT24W
www.hotelcechie.cz
Hotel Cristal Palace ****

Hotel má 93 pokojů a nachází se přímo v lázeňském centru Mariánských Lázní. V nabídce hotelu převládají lázeňské, relaxační, wellness, ale i golfové či lyžařské pobyty.

HT24
www.cristalapalace.cz
Hotel Ametyst ****

Hotel Ametyst se nachází v ulici Jana Masaryka na Vinohradech v Praze 2, 10 minut pěšky od Václavského náměstí. Hotel nabízí 84 pokojů.

HT24W
www.hotelametys.cz
Hotel Plaza Alta ****

Hotel Plaza Alta s 87 pokoji je záměrně navržen tak, aby odpovídal zájmům a potřebám hostů, kteří přijíždějí jak služebně, tak i jako turisté – nabízí totiž jedinečnou kombinaci komfortu a příznivých cen v klidném a dobře dostupném prostředí Prahy 7.

HT24W, SS2000X
www.plazahotelalta.cz
Hotel Adria ****

Hotel Adria je klasický hotel, který byl důkladně rekonstruován. Hotel v sobě kombinuje nostalgický šarm staré Prahy s pohodlím moderních pokojů. Nabízí 89 pokojů a nachází se přímo na Václavském náměstí.

HT24W
www.adria.cz
Hotel Vyšehrad ****

Hotel sídlí v nádherné secesní budově v městské části Prahy 4. Jeho luxusně zařízené pokoje dodávají svým hostům veškerý komfort a jedinečné pohodlí. Kapacita hotelu je 27 pokojů.

HT22i, HTCARD
www.hotelvysehrad.cz
Hotel Nebozízek (Pec pod Sněžkou)



HT18
www.hotelnebozizek.cz
Hotel Prom ***

Hotel se nalézá na velmi výhodném místě na úpatí Černé hory v Krkonošském národním parku mezi Pecí pod Sněžkou a Jánskými lázněmi. Kapacita hotelu je 152 pokojů.

HT22i
www.hotelprom.eu
Hotel Bristol ****

Hotelový komplex Bristol je nejnovější ze skupiny hotelů Bristol Group. Nabízí svým hostům 36 pokojů, je umístěn v Sadové ulici nedaleko Sadové kolonády. Střešní koridor v tomto plně vybaveném lázeňském hotelu Vás zavede přímo do krásného prostředí anglického parku.

HT24W, HTCOMBO
www.bristol.cz
Executive Marriott Apartments

Společnost Marriott International Inc. zprovoznila v Praze v dubnu 2000 již svůj třetí hotelový objekt - Marriott Executive Apartments. Třiapadesát plně klimatizovaných, vkusně zařízených a moderně vybavených apartmánů nabízí hostům pohodlí, které je srovnatelné se skutečným domovem. Pohodlí hotelu si můžete vychutnat nedaleko všech pražských pamětihodností na Praze 2.

HT22i
www.marriott.com/hotels/travel/prger-longin-center-prague-marriott-executive-apartments
Hotel Diplomat ****

Hotel Diplomat se nachází na okraji historického centra Prahy, a přesto sem jízda z letiště trvá pouhých 10 minut. Hotel je situován v příjemném prostředí diplomatické čtvrti nedaleko Pražského hradu, nabízí 398 standardních i superior pokojů a apartmá.

HT24, HT14
www.diplomathotel.cz
Hotel Zlatá Hvězda ***

Hotel s 30 pokoji je situován na Smetanově náměstí ve městě Litomyšl. Přijeďte navštívit rodiště skladatele Bedřicha Smetany a jiných známých osobností.

HT22i
www.zlatahvezda.com
Hotel Pavlov ****

Romantický objekt s profesionálním lázeňským vybavením poskytuje v Karlových Varech svým hostům celkem 38 komfortně zařízených pokojů s malebným výhledem na lesy, park, řeku i lázeňské centrum města. Ideální relaxaci po lázeňských procedurách poskytuje zahradní restaurace nad řekou. Objekt spadá do skupiny hotelů Bristol Group.

HT22i
www.bristol.cz
Hotel Centro

Hotel je zajímavým komplexem budov, kde se snoubí moderní architektura přední fronty s architekturou italské renesance. Můžeme jej najít v jihomoravském městečku Hustopeče. Hotel disponuje 40 pokoji.

HT24
www.centro.cz
Hotel Český Dům

Český dům Moskva je neoddělitelnou součástí Českých center působících pod Ministerstvem zahraničních věcí ČR. Český dům. Jedná se o uzavřený komplex určený výhradně pro exportní podporu českých subjektů v Rusku. Nachází se v centru Moskvy, na hlavní trase z moskevského mezinárodního letiště Šeremetěvo.

HT24W, HT28
www.czechcentres.cz/ceskydum
Pension Museum ***

Pension Museum, s ideálním umístěním v samém centru Prahy, několik kroků od Václavského náměstí a v těsné blízkosti Státní Opery, je obklopen historickými památkami a turistickými atraktivitami stejně tak jako nejlepšími nákupními místy. Pension nabízí výjimečné, kvalitní ubytování ve 12 pokojích.

HT22i
www.penzion-muzeum.cz
Hotel Olympik Garni

Hotel se nachází v centru města. Celková kapacita je 280 plně vybavených pokojů. Hotel Olympik se nachází v klidném prostředí městské části Prahy 8. Přímou dostupnost do centra zajistí metro, které se nachází 300 m od hotelu.

HT24W
www.olympik.cz
Parkhotel Praha ****

Díky výhodné poloze hotelu, který leží přímo na trase z mezinárodního letiště Ruzyně směrem do centra, trvá jízda k hotelu jen 20minut. Během 10 minut autem či tramvají je možné navštívit hlavní turistické atrakce - Pražský hrad, Staré Město a historické centrum. Parkhotel disponuje 237 klimatizovanými pokoji.

HT28
www.parkhotel-praha.cz
Hotel Panorama ***

Lázeňský hotel se nachází v Karlových Varech, 10 minut chůze od všech známých míst města. Hotel poskytuje 25 pokojů.

HT24W
www.panoramahotel.cz
Hotel William ***

Nově zrekonstruovaný hotel William s pohádkovou atmosférou se nachází v historické části Prahy, v malebném prostředí Malé Strany. Hosté ocení blízkost takových klenotů staré Prahy jako je Pražský hrad, Karlův most, Národní divadlo nebo Petřínská rozhledna. Hotel nabízí 43 pokojů.

HT22i
www.hotel-william.info
Hotel Mercure ****

Hotel je velice vhodně situován v blízkosti historického centra Prahy. Nachází se jen několik minut od Staroměstského a Václavského náměstí. V 19. století zde bývala banka, ve které pracoval a měl kancelář Franc Kafka. Hotel poskytuje 174 luxusních pokojů.

HT24W
www.mercure.com/mercure/fichehotel/gb/mer/3440/fiche_hotel.shtml
Eurohotel Prague ***

Hotel je umístěn v jedné z dynamických obchodních a nákupních oblastí hlavního města, nachází se v blízkosti dálnice D1 Praha - Brno. Cesta do centra města zabere 10 minut autem. Hotelová kapacita pokojů je 204 pokojů.

HT24W

Ramada Grand Hotel Symphony ****

Citlivě zrekonstruovaný hotel, který zaujme svěžím designem a pohodlným vybavením, se nachází v nejatraktivnější části Prahy, na Václavském náměstí, v historickém a zároveň obchodním centru města. V bezprostřední blízkosti hotelu naleznou hosté řadu významných kulturních a historických památek, obchodů, restaurací a dalších atraktivit. Hotel nabízí pohodlné ubytování v 87 vkusně zařízených pokojích.

HT24W
www.hotel-ramada-symphony.info/cs/
Hotel Seven Days ****

Hotel v neorenesančním stylu, jež je zařazen do seznamu UNESCO, se nachází blízko Václavského náměstí, na Praze 2. Hotel poskytuje 50 nekuřáckých pokojů.

HT24W
www.hotelsevendays.cz
Hotel Boscolo Carlo IV. *****

Hotel se nachází přímo v centru Nového Města Pražského, nedaleko Václavského náměstí. Hotel je součástí luxusního řetězce hotelů italské společnosti BOSCOLO. Z každého místa hotelu dýchá atmosféra historie, klidu, relaxace a bezprostředního luxusu. 153 pokojů nabízí vlastní nenapodobitelnou atmosféru uprostřed stylového interiéru.

HT24W
www.boscolo.com
Hotel Kinsky Garden ****

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel nabízí překrásný výhled do Kinských zahrad v jedné neatraktivnějších částí Prahy – Malé Strany. V hotelu se nachází 62 pokojů s italským komfortním nábytkem.

HT28, HTCOMBO
www.bestwestern.at/hotels/index_hotel.php?id=34&lang=cz
Hotel Airport Prague ****

Nový, moderně zařízený hotel se nachází na letišti Praha Ruzyně, terminál Jih. Svou polohou, rozsahem a vysokým standardem poskytovaných služeb je hotel ideální pro obchodní cesty, krátkodobé pobyty a tranzitní ubytování. Hosté mají k dispozici 56 elegantně zařízených, klimatizovaných pokojů.

HT28
www.hotel-ramada-airport.info
Lázeňský Hotel Charlotte

Villa Charlotte se nachází v Karlových Varech, na okraji lázeňské čtvrti , v blízkosti léčivých pramenů a lázeňských lesů, které přímo vybízí k procházce pro dokonalou relaxaci a odpočinek. Nedaleko je i historické jádro města. V hotelu je 16 pokojů.

HTCOMBO
www.villa-charlote.com
Hotel Centrum ****

Hotel se nachází v samém středu města Hranice na Komenského ulici. Nabízí 21 stylově zařízených pokojů.

HT22i
www.hotelcentrumhranice.cz
Hotel Ibis Smíchov

Hotel má velice ideální polohu pro služební i soukromé cesty. Nachází se přes ulici od největšího pražského nákupního centra s více než 100 obchody, 100 metrů od stanice metra Anděl, 2 stanice metrem na Václavské náměstí. Hotel Ibis nabízí svým hostům k odpočinku 226 příjemných, klimatizovaných pokojů

HT24W
malastrana.hotelibis.cz
Hotel Leonardo ****

Nový romantický hotel Leonardo, se nachází v samém srdci historického centra, pouze 250m od Karlova mostu a Staroměstského náměstí. Čítá a hostům nabízí 82 velice příjemných pokojů.

HT28, HTCOMBO
www.hotelleonardo.cz
Hotel Populus ***

Hotel s kapacitou 77 pokojů je oblíben u individuální, skupinové a firemní klientely.Nachází se městské části Prahy 3. Snadná dostupnost je zaručena bezprostřední blízkostí MHD.

HT28
www.populus.cz


DOPORUČUJEME: dveřní kování | posuvné kování | profesní oblečení | godense - tvorba web stránek
Copyright © 2006 - 2024 Entry Systems, s.r.o.