Hotelové kartové systémy, dveřní kliky, okenní kliky
Hotely (strana 1)
Hotel Corinthia

Hotel Corinthia je kousek od centra. Stojí na vrcholu jednom ze sedmi kopců v Praze a nabízí vynikající výhled na hlavní město. Zastávka metra je hned u hotelu, dostanete se rychle do centra města. Bylo zde pořádáno mnoho konferencí a akcí. Hotelá služba je doplněna o vynikající vybavení včetně kosmetický salon, kavárny, lobby baru, řadu restaurací a Apollo Day Spa. http://www.corinthia.com/home?l=6&c=6
Hotel Skalský Dvůr

Hotel Skalský Dvůr je situován v malebném zákoutí Českomoravské vysočiny, ekologicky nejčistší oblasti ČR, v samém středu republiky, s dostupností dálnice D1, v těsné blízkosti Nového Města na Moravě. Hotel nabízí rozsáhlé prostory, které skýtají možnost širokého využití: konaní seminářů, školení, konferencí, firemních akcí, kontraktačních výstav (2 konferenční sály, 5 učeben, 6 salonků, 2 prostorné haly, 3 letní terasy), zdarma připojení k internetu WIFI, k dispozici rovněž internetová místnost s možností tisku, kompletní technické zabezpečení dle Vašich požadavků, sekretářský, tlumočnický a překladatelský servis, doprovodné programy kongresové turistiky, kompletní servis „ na klíč“ od přípravy akce přes organizaci celého jejího průběhu, kvalitní gastronomické služby včt. rautů, barbeque a koktejlů. http://www.skalskydvur.cz
Jurys Inn Praha 8

Jurys Inn Praha 8 má 214 pokojů, ploché TV obrazovky se satelitním příjmem, kompletní kávový a čajový servis, klimatizace, bezpečnostní schránka a minibar, 2 sály vyhrazené pro setkání a společenské akce.
Miss Sophies

Miss Sophies je v centru města a nabídne veškerý komfort, mimo jiné nabízí přístup k internetu ve svém pokoji nebo prostřednictvím bezdrátového připojení ve veřejných prostorách. Pokoje mají také trezor.
http://www.miss-sophies.com/
Hotel Europa

Hotel Europa se nachází nedaleko centra Brna, v těsné blízkosti parku Lužánky. Hotel nabídne komfortní ubytování a to ve dvou typech pokojů, Superior a Standard. Pozitivem je také možnost parkování přímo ve dvorním traktu.
http://www.hoteleuropa.cz/
Hotel Aplaus

Hotel Aplaus v Litomyšli nabízí luxusní ubytování ve 21 dvoulůžkových pokojích a 2 apartmánech. Hotel vyniká osobitým designem a celý komplex hotelu Aplaus zaujme kombinací historické zástavby a moderního vybavení. Úchvatně zapůsobí historické centrum Litomyšle v okolí hotelu Aplaus. Minibar, trezor, telefon, internet, většina pokojů je klimatizována.
http://www.hotel-aplaus.cz/
Hotel Rezidence Nové Hrady

Stylové, moderní, pohodlné - tak by se daly stručně charakterizovat vybavení a atmosféra pokojů, a to ať už pokoj standardní či některé z apartmá. Nechybí zde samozřejmě ani chladnička, televize či rádio, v apartmánech pak také vybavený minibar. V současné době je kapacita hotelu 140 lůžek v 61 pokojích, z toho je jedno malé a čtyři velká apartmá.
http://www.rezidencenh.cz/
Hotel Residence Liliová

V hotelu Residence Liliová se nachází 25 pokojů. Najdeme zde jak dvoulůžkové pokoje, tak TWIN pokoje (rozdělené postele), popřípadě třílůžkové pokoje. Mezi základní vybavení všech pokojů patří klimatizace. Všechny pokoje jsou navrhnuty v teplých barvách s dřevěným nábytkem.
http://www.residence-liliova.ubytovani-hotel.eu/Praha-1.htm


DOPORUČUJEME: dveřní kování | posuvné kování | profesní oblečení | godense - tvorba web stránek
Copyright © 2006 - 2024 Entry Systems, s.r.o.