Hotelové kartové systémy, dveřní kliky, okenní kliky
O nás

Entry SystemsSpolečnost ENTRY SYSTEMS vznikla přejmenováním firmy Jedlička s.r.o., která působí na trhu trhu přístupových (elektronických a mechanických) uzamykacích systémů od roku1996. Jedlička s.r.o. se stala postupně jedním z největších odběratelů firmy EVVA spol. s r.o., která je známá svými kvalitními produkty, zejména v oblasti cylindrických vložek, systémů generálního klíče a dalších přístupových systémů.

Právě díky partnerství s firmou EVVA získala společnost ENTRY SYSTEMS výhradní zastoupení firmy ONITY (hotelové přístupové systémy) pro Českou republiku a Slovensko. Toto obchodně-servisní zastoupení sebou přineslo právě změnu obchodního jména, navýšení základního jmění a změnu v majetkové struktuře firmy. Uvědomujeme si důležitost ochrany privátního i firemního majetku, a proto přistupujeme k zákazníkovi individuálně. Doufáme, že tento přístup zajistí každému zákazníkovi optimální řešení jeho problému.Také si uvědomujeme, že ochrana majetku je v současné době velmi aktuální, proto se v našem sortimentu vyskytují jen ty produkty, kterým věříme a jsme přesvědčeni, že právě ony Vám zajistí nejlepší ochranu a bezpečnost provozu Vašich společností.

Jak jsme se již zmínili, hlavní páteří činnosti firmy ENTRY SYSTEMS jsou hotelové přístupové systémy ONITY, dveřní a okenní kování firmy M&T.

Vzhledem ke zkušenostem a nárokům našich zákazníků byl sortiment společnosti ENTRY SYSTEMS doplněn o dodávky dveří a produktů s tím souvisejících jako jsou např.:
- bezpečnostní i interiérového kování,
- zadlabací zámky,
- dveřní zavírače,
- dveřní zarážky,
- dveře s požární odolností,
- ostatní interiérové dveře,
- další doplňky možného vybavení dveří.



DOPORUČUJEME: dveřní kování | posuvné kování | profesní oblečení | godense - tvorba web stránek
Copyright © 2006 - 2024 Entry Systems, s.r.o.